*Nettavisen* Sport.

- Everton vurderer Helstad

Foto: (Scanpix)

Foreløpig trives toppscorer i eliteserien som plommen i egget i Brann.

05.01.08 09:54

(iBergen.no) Ryktene om Branns superspiss Thorstein Helstad er mange. I Danmark har det nylig vært skriverier om at han linkes til Brøndby, mens engelske Daily Telegraph tidligere denne uken skrev at Everton fortsatt vurderer Helstad.

- Mange rykter
Brann har ikke fått noen henvendelser og spillerens agent Stig Lillejord fortalte til iBergen.no fredag ettermiddag at spillerens trives godt der han er.

- Vi har ikke fått noen henvendelser på spilleren, sa sportslig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen til iBergen.no fredag ettermiddag.

- Når det gjelder Danmark er det helt uaktuelt for Thorstein. Skal han flytte på seg må det bli til en av de store ligaene. Thorstein trives godt der han er og det er ingen umiddelbar grunn for ham til å vurdere noe annet. Det er alltid masse rykter rundt Thorstein, sa Lillejord til iBergen.no.

Beste sesong
Everton har tidligere vært ute med følere for spilleren og iBergen.no kjenner til minst to tilfeller hvor de har vært på Brann Stadion for å se Helstad i aksjon i løpet av 2007.

Everton skal som kjent møte Brann i UEFA-cupens 16-delsfinale.

Helstad ble toppscorer i Tippeligaen i 2007 med 22 mål og har selv uttalt at det er hans beste sesong noen sinne. I hovedsak begrunnet han det med gode prestasjoner over tid.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.