*Nettavisen* Sport.

- F***ing idiots

Foto: DANIEL MIHAILESCU (Afp)

Sir Alex Ferguson slo på hårtørreren for fullt etter City-tapet.

25.10.11 13:27

Å tape 1-6 for Mancheter City hjemme er nok noe av det vondeste Sir Alex Ferguson har opplevd, men akkurat hvordan han reagerte i garderoben etter kampen har ikke vært kjent.

Men nå har det lekket ut hva Ferguson faktisk sa, eller mer korrekt hylte, til United-spillerne etter det pinlige tapet, og hvordan han har tenkt å straffe spillerne han mener ikke gjorde jobben sin på Old Trafford søndag.

Ferguson skal ifølge Daily Mails kilder ha brukt hard kjeft, spesielt på sine mest betrodde og erfarne spillere. Skotten var ekstremt skuffet over at spillere som Rio Ferdinand og Patrice Evra ikke brukte sin rutine til å organisere laget etter at United måtte spille med ti mann.

For å understreke sitt poeng, skal Ferguson ha ropt:

- F***ing idiots!

Allerede før kampen var Ferguson sint på Nemanja Vidic, og serberen ble overraskende satt på tribunen i nabooppgjøret. Årsaken var at Vidic spilte den siste EM-kvalifiseringskamen for Serbia, selv om han hadde vært ute av spill i to måneder.

Ferguson har angivelig bestemt seg for at Vidic må spille det svært lite glamorøse ligacupoppgjøret borte mot Aldershot tirsdag kveld, og ifølge Daily Mail vil han straffe flere av spillerne han mener sviktet mot City ved å ta dem med i troppen til kampen. Normalt ville United stilt med et tilnærmet andrelag i en slik kamp.

Så får vi se i kveld om Daily Mails kilder er til å stole på. Du kan i hvert fall følge Aldershot - United og kveldens tre øvrige ligacupkamper her fra 20.45.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag