RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Faglige uenigheter i VIF

Sist oppdatert:
Drillo innrømmer gnisninger mellom ham og trenerteamet.

(iOslo.no): Det er nå klart at Egil Olsen slutter som analysesjef i Vålerenga. Han er ærlig på at jobben i tippeselskapet Expekt fristet, men røper at det også var andre grunner til at han valgte å forlage Oslo-klubben.

Ulik fotballfilosofi
- Jeg må understreke det at vi var venner, men vi hadde våre faglige diskusjoner. Noen ganger var det solide gnisninger mellom meg og trenerteamet, sier Drillo til iOslo.no, som også ærlige sier at situasjonen ikke var optimal.

I grove trekk bemerker Drillo følgende om de faglige uenighetene:

- Petter (Myhre, trener i Vålerenga) var mer opptatt av ballbesittelse i angrep og markeringsorientert forsvar. Dette er syn jeg ikke deler og da ble det vanskelig å fremstå samlet foran spillergruppen når vi skulle gå gjennom analyser av fotballkamper, sier Drillo.

Myhre selv ønsker ikke å kommentere utspillet fra Drillo.

- Jeg har ikke lyst å kommentere dette i det hele tatt. Han har gjort et valg ut fra det han mener er riktig, sier Myhre til iOslo.no og legger til:

- Det blir ikke noe lettere å jobbe uten ham.

- Spennende jobb
Drillo forteller også at det var lettere for ham å takke ja til tilbudet fra Expekt ettersom arbeidsforholdene ikke var hundre prosent i VIF.

- Det er to forhold – faglig uenighet og at dette var en spennende jobb. Det er klart at det var lettere å si ja til jobben når det var som det var i Vålerenga. Men det er ikke rett å si at det var konflikt mellom oss, vi er venner fremdeles, sier Drillo.

Hans rolle i den nye jobben blir i grove trekk å gi tippetips på engelske og norske fotballkamper. Den tidligere landslagssjefen har ingen betenkeligheter med å tre inn hos Expekt.

- Detter er i prinsippet ikke noe annerledes enn det Norsk Tipping gjør. Jeg har ingen betenkeligheter med å gå inn å jobbe for dem. Jeg ønsker å disponere tiden min fritt og dette er en spennende jobb. Men jeg kan jo ikke tippe, selv om det er det som blir jobben min, sier Drillo spøkefullt.

Tror du Drillo blir en god tippeekspert?

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere