RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fansen har rett til å klage

Sist oppdatert:
"Ut med Pleat" sto det på Tottenham-fansens plakater under kampen. Selv synes manager David Pleat at kritikken er rettferdig.

TOTTENHAM - MANCHESTER CITY 1-1: Tottenham gikk nok en gang av banen uten tre poeng og laget er nå kun syv poeng fra nedrykksplass. Etter at laget tok en sterk 1-0-seier over Newcastle 14. mars, har Pleats menn skuffet stort.

Da laget såvidt sikret uavgjort mot Manchester City 2. påskedag var ikke kritikken mot stand-in-manager Pleat mindre.

- Kan ikke rykke ned

- Fansen lar sitt sinne gå ut over meg, og det er deres fulle rett. De betaler for å se oss. Men jeg er bare stand-in som sjef, så jeg vet ikke helt hva de er ute etter meg for, sa Pleat til Sky Sports etter kampen.

- Likevel vil jeg berolige fansen. Vi har 38 poeng nå og det kreves et mirakel av de andre klubbene i bunnen. Jeg tror jeg kan si at vi ikke rykker ned, fortsatte Pleat.

Defoe femte mål

Det var den ferske landslagsspissen Jermain Defoe som reddet ett poeng for Spurs. 21-åringen, som nylig kom fra West Ham, scoret sitt femte mål på 10 kamper for Tottenham og har vist seg som en solid forsterkning. Defoe var frekt frempå like etter pause da han lurte sin tidligere West Ham-lagkamerat, City-keeper David James, og satte ballen i mål.

- Jermain symboliserer fremtiden i Tottenham, og med ham på laget skal vi bare bli bedre, sa Pleat.

Imens fortsetter London-klubben jakten på en ny manager foran neste sesong. Pleat skal bare styre skuta trygt i havn. Det er nok fansen glad for.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere