RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fantastisk å avslutte med seier

Foto: Team Ullevålseter (Scanpix)
Pål Anders Ullevålseter vant den siste etappen av Rally Dakar.

Den 14. og siste etappen av Rallt Dakar 2012 strakk seg over 283 kilometer og gikk fra Pisco til Lima i Peru.

Raskest av alle: Pål Anders Ullevålseter fra Oslo.

- Fantastisk følelse og avslutte med seier! jubler Ullevålseter.

Etter fredagens etappe var han pådro han seg en skade i brystmuskelen da han løftet motorsykkelen opp av sanden. Ullevålseter fikk i tillegg i seg for lite væske, noe som førte til at han ble dehydrert og besvimte etter målgang. Dermed måtte han en tur innom sykehus.

Det var en stund usikkert om han kunne kjøre lørdag, men Ullevålseter stilte til start og klatret til og med fra sjuende- til sjetteplass. Denne plasseringen beholdt han gjennom sisteetappen.

- Jeg er fremdeles litt bitter for tidsstraffen jeg fikk på 40 minutter (tidligere i Rally Dakar, red. anm.), men sånn er det bare. Jeg ser jo da at jeg kan kjempe mot de beste når alt klaffer. Litt uheldig med skaden jeg pådro meg for to dager siden også, men i dag føler jeg at jeg viste at jeg kan «være i sonen» når det gjelder og denne seieren smakte skikkelig godt.

Cyril Despres vant Rally Dakar sammenlagt. Franskmannen var totalt to timer, elleve minutter og 56 sekunder bedre enn Ullevålseter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere