*Nettavisen* Sport.

- Fantastisk å møte Vålerenga

Foto: Morten Holm (Scanpix)

Teitur Thordarson gleder seg stort til oppgjøret mellom KR Reykjavik og Vålerenga. Se kampen direkte på FXT kl. 16.

11.02.07 14:16

LA MANGA/BERGEN (Nettavisen): De grønne og idylliske treningsbanene på La Manga lå badet i sol og 18 varmegrader da Vålerenga og KR Reykjavik gjennomførte en lett treningsøkt søndag morgen.

Se Vålerenga - KR direkte på FXT.

Klokken 16 i ettermiddag møtes lagene til treningskamp på hovedstadion et steinkast unna.

- Forholdene her nede er perfekte, og det er en fantastisk mulighet for oss å møte topplagene i Norge, sier den tidligere Brann- og Lyn-treneren Teitur Thordarson til Nettavisen.

Thordarson er både sportssjef og hovedtrener i den islandske klubben som sikter mot gull i den hjemlige serien denne sesongen.

- Vi er nok et nummer ellet to for små mot Vålerenga, men vi har et lag med utrolig mange talenter. Det blir spennende å se hvordan vi står mot de norske topplagene, forteller Thordarson, som blant andre har den tidligere Stabæk-midtstopperen Petur Marteinsson i troppen.

Hos Vålerenga er Kjetil Whæler og Ronny Johnsen tilbake. Midtstopper-veteranene kommer til å spille hver sin omgang. Det samme gjør keeperne Øyvind Bolthof og Arni Gautur Arason.

Vålerengas lag: Øyvind Bolthof, Allan Jebsen, Andre Muri, Ronny Johnsen, Morten Berre, Jarl Andre Storbæk, Alexander Mathisen, Christian Grindheim, Steinar Strømnes, Glenn Roberts, Daniel Fredheim Holm

Benken: Arni Gautur Arason, Freddy dos Santos, Mohammed Fellah, Rune Lange, Arnar Førsund, Kjetil Wæhler.

Følg La Manga Cup med Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.