*Nettavisen* Sport.

- Fantastisk med 90 minutter

Foto: Hugo Bergsaker/VG (Scanpix)

Håvard Nordtveit er lykkelig over endelig å være tilbake på banen i Arsenal.

25.01.08 10:23

Den norske 17-åringen har slitt med skader det meste av sesongen. Men mandag var han tilbake og spilte hele kampen da Arsenals reservelag spilte mot Birmingham. Det ble tap, men Nordtveit er glad likevel.

- Det er godt å være tilbake. Jeg har trent ekstremt hardt i tre måneder nå, og de to siste ukene har jeg trent både med reservene og førstelaget. Å få 90 minutter var fantastisk. Vi tapte, men det var mye positivt å ta med videre for hele laget, sier Nordtveit til Arsenals hjemmeside.

Tatt godt vare på
Stoppertalentet innrømmer at det har tøft å gå skadet, men det har på ingen måte tatt fra ham motivasjonen.

- I den store sammenhengen, er ikke tre måneder på sidelinja noe å snakke om. Jeg har vært i stand til å trene mye på styrkerommet, og hatt fokus på andre ferdigheter.

- Det har ikke gjort det vanskeligere å finne seg til rette i klubben. Fysioterapeutene og den fysiske treneren har tatt godt vare på meg, forteller Nordtveit, som har hatt mye besøk av familien.

Ferie
Han har også vært hjemme på ferie.

- Jeg reiste hjem i to uker for å slappe av. Det var min første ferie på lange tider. Jeg kom til Arsenal direkte fra den norske sesongen, så kanskje var det på tide at kroppen min fikk litt hvile, sier 17-åringen.

Håvard Nordtveit venter fortsatt på sin Premier League-debut for Arsenal.

Les flere aktuelle sportssaker her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.