RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fantastisk prestasjon

Charlton-manager Alan Curbishley
Charlton-manager Alan Curbishley Foto: Foto: Charltons hjemmesider
Sist oppdatert:
Charlton endte på 7. plass i ligaen med seier i den siste kampen. Det mener manager Alan Curbishley er en av sesongens største sportslige prestasjoner.

CHARLTON – SOUTHAMPTON 2-1: – Hvorfor får ikke vi mer honnør for den innsatsen vi har gjort? sa en oppglødd Curbishley til Sky Sports etter kampen lørdag.

– Jeg mener det er en helt fantastisk prestasjon å komme på syvende plass med det laget og de ressursene vi har.

Nesten Europacup

Charlton var lenge med og knivet om den gjeve 4. plassen som gir Champions League-spill. Men så solgte klubben Scott Parker til Chelsea og skadene begynte å renne på, og dermed falt laget et par plasser ned. Men ikke lenger enn at klubben fullfører sin femte sesong på rad i toppserien i overbevisende stil.

– De siste syv sesongene, med to opprykk og fem år i Premier League, har vært fantastisk for klubben og fansen. Jeg tror ikke alle forstår hvor sterkt det er. Vi forbedrer oss for hver sesong, til tross for at vi har mye mindre penger enn andre toppklubber, sa Curbishley.

Spissene leverte

Mål av Jason Euell og Chelsea utlånte spiller Carlton Cole sikret seieren for londonlaget mot Southampton. Seieren var fullt fortjent mot et Southampton-lag som manglet flere faste spillere, blant dem Claus Lundekvam. Spissene til Charlton leverte dermed varene, selv om den gamle luringen Paolo Di Canio forsvant ut med skade i pausen.

Nå håper mange Charlton-fans at Di Canio blir værende på The Valley, selv om han snart fyller 36 år.

– Paolo har vært en stor inspirasjon for alle på The Valley og at han har vært med hele sesongen sier en del om hvor godt trent han er. Men om han fortsetter neste sesong? Det må vi ta en prat om, sa Curbishley noe kryptisk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere