*Nettavisen* Sport.

- Fantastisk

11 år etter at de vant sitt forrige cupgull, er Daniel Berg Hestad og Molde tilbake på Ullevaal.

22.09.05 22:28

Det var egentlig aldri tvil i torsdagens semifinale. Molde tok kontrollen mot Hønefoss fra første spark på ballen, og bare en fantastisk Hønefoss-keeper, Thomas Solvoll, stoppet dem før pause.

Stian Ohr burde scoret, men Solvoll reddet. Rob Friend burde scoret, men Solvoll reddet. Og Matej Mavric traff tverrliggeren.

- Veldig fortjent
i 2. omgang fortsatte presset, og 16 minutter før full tid falt avgjørelsen. Berg Hestad dunket ballen i mål. Det holdt til seier.

- Dette er fantastisk, sier Berg Hestad til TV 2 Sporten.

- Vi har spilt tre fantastiske kamper (også seier mot RBK og Aalesund), og seieren var veldig fortjent. Dette var deilig, og jeg synes vi og fansen fortjener dette, sa han glisende videre.

Han spilte fra start da Molde slo Lyn 3-2 i cupsemifinalen i 1994. Også Petter Rudi og Trond Strande var med den gangen. Nå er trioen klar for en ny finale. Berg Hestad angrer ikke på at han kom hjem fra nederlandsk fotball i sommer.

- Det er dette jeg kom hjem for, sier han glisende.

To kjappe mot LSK
Molde møter Lillestrøm i cupfinalen på Ullevaal søndag 6. november.

- Vi kan slå alle, sier Berg Hestad vel vitende om at Molde slo Lillestrøm 2-0 på hjemmebane tidligere i år. Lagene møtes forøvrig også i siste seriekamp.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Vi spiller en j**la god kamp, og det er utrolig at vi ikke scorer i 1. omgang. Men all ære til Hønefoss. De jobbet veldig bra, sier Stian Ohr.

Hønefoss´ Are Tronseth synes laget røk fortjent - selv om de faktisk presset på de siste fem minuttene.

- Dette ble bråstopp. Det er bare å innrømme det. Molde vant fortjent. Kanskje burde vi prøvd mer fremover fra start av, men de presset oss hardt, oppsummerte han.

Diskuter kampen i Veggavisen her.

Her kan du se utviklingen i kampen minutt for minutt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag