RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX

- Får ikke se Pelu gjøre dette igjen

Sist oppdatert:
Erik Hamrén har gitt John Pelu klar beskjed.

Samtidig forsvarer Rosenborgs ferske trener også sin svenske landsmann, som av alle utenfor Lerkendal-brakka blir beskyldt for filming mot Viking.

Avgjøres tirsdag
John Pelu gikk overende i Vikings sekstenmeter uten åpenbar grunn og dommer Terje Hauge ga Rosenborg straffespark. Den avgjørelsen ba for øvrig Hauge om unnskyldning for etter at han fikk se tv-bildene.

Norges Fotballforbund vil ilegge Pelu to kampers karantene for brudd på den nye regelen om sportslig oppførsel. Doms- og sanksjonsutvalget tar en beslutning tirsdag.

- Så lenge det John sier er riktig, så er det helt feil med en eventuell straff. Det går an å gå i bakken uten å filme. Vi støtter John på det, sier sportslig leder Erik Hoftun til VG.

Trener Erik Hamrén hadde et spillermøte om temaet i forbindelse med mandagens trening, men også han forsvarte Pelu overfor pressen.

- Jeg tror på John Pelu når han sier at det ikke var bevisst. Men vi har også sagt klart ifra at vi ikke ønsker det sånn i fortsettelsen. Du får ikke se John Pelu gjøre dette igjen, sier Hamrén til VG.

Unnslapp straff
Trenerkollega Uwe Rösler i Viking gikk knallhardt ut mot Terje Hauge umiddelbart etter 0-2-tapet for Rosenborg.

- Vi kan ikke ha dommere som gjør hva de kan for å ødelegge for oss. Hauge har allerede kostet oss altfor mange poeng, sa Rösler til Nettavisen etterpå.

- Vi må ha en grunn til å åpne sak, og det hadde vi ikke i dette tilfellet, sier seksjonsleder i Norges Fotballforbund, Roger Ness, til Aftenbladet.no.

Gå til sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere