RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Får ikke tak i ham

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX
Sist oppdatert:
Strømsgodset-spiller kan ha vært involvert da landslaget til Togo ble beskutt i Angola.

Strømsgodset-spilleren Komlan Amewou er en av dem som var med i den togolesiske troppen som skulle delta i Afrikamesterskapet i Angola denne måneden.

Spillerbussen til det angolske landslaget ble skutt på med maskingevær tidligere på fredag, men det er fortsatt ikke kjent om Amewou var til stede i bussen da angrepet skjedde.

Sjåføren for bussen som ble angrepet ble drept på stedet, mens flere av de togolesiske landslagsspillerne skal ha blitt alvorlig skadet.

Les også: Angrepet med maskingevær

Jobber for kontakt
- Vi jobber for å komme i kontakt med Komlan, men har foreløpig ikke lykkes. Derfor kan vi kun forholde oss til andre rapporter om det som har skjedd, og han er da ikke nevnt blant de skadde, sier Strømsgodsets Jostein Flo til Nettavisen.

Nettavisen har også vært i kontakt med spillerens agent. Heller ikke han har klart å komme i kontakt med Amewou.

Komlan Amewou slet med lite spilletid for Strømsgodset i første halvdel av 2009-sesongen, men kom til slutt med og ble en viktig brikke da laget sikret kontrakten på høsten.

Gledet seg
I et intervju med Nettavisen i forbindelse med deltakelsen i Afrika-mesterskapet, fortalte Amewou at han gledet seg enormt til mesterskapet.

Amewou påpekte da at mesterskapet kunne hjelpe ham videre til en større klubb i Europa.

- Hvis Gud vil, gjentok han flere ganger i intervjuet.

Togo hadde store forhåpninger før Afrika-mesterskapet - laget har aldri før kommet seg videre fra det innledende gruppespillet.

Ettersom laget nå antakeligvis trekker seg fra turneringen, ser det ut til at det håpet dør ut allerede før mesterskapet har startet.

PS. Nettavisen har vært i kontakt med Komlans familie i Norge, men de ønsker ikke å kommentere saken.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere