RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Faren min spurte om jeg var full

Foto: Afp / Scapix
Sist oppdatert:
Gianluigi Buffon forteller hvorfor han ikke svarte Franz Beckenbauer.

Juventus hadde lite å stille opp med mot Bayern München i Champions Leagues kvartfinale og tapte både hjemme- og bortekampen 0-2.

Juve-keeper Gianluigi Buffon innrømmer at tyskerne var bedre enn det han hadde trodd på forhånd.

Overrasket over Bayern
Den ellers så solide sisteskansen tok også sin del av skylden, etter at han slapp inn to mål han vanligvis ville stoppet i den første kampen.

- Vi, og spesielt jeg, var skuffet etter den første kampen og gledet oss til å se hva forskjellen egentlig var på oss og de beste i europeisk fotball. For å være ærlig, hadde Bayern noe ekstra, sier Buffon til Mediaset.

Den italienske landslagskeeperen mener Bayern München er en verdig vinner av Champions League-turneringen.

- Jeg vet ikke hva vi må gjøre for å komme på det nivået. De har alt som trengs for å vinne turneringen. De har god teknikk, er fysiske, tenker kjapt, har erfaring og har spilt sammen lenge.

- Disse kvalitetene til sammen gjør at de fortjener å vinne, men jeg må innrømme at jeg ikke hadde trodd at de skulle være så bra. Vi var bekymret, men jeg var overbevist om at vi kunne matche alle lagene i kvartfinalen.

Full?
Etter den første kampen, gikk Franz Beckenbauer ut og sa at Buffon så ut som en pensjonist da han slapp inn de to målene. Nå forteller Buffon hvorfor han ikke svarte den tyske fotballegenden.

- Mange spurte hvorfor jeg ikke slo tilbake, men jeg tok det ikke som en fornærmelse. Det var en kommentar, trolig en han kunne unngått, men det var en spøk. Noen ganger tar vi fotballspillere oss selv for høytidelig.

Tilbakemeldingene Buffon fikk fra sin far etter den første kampen, var faktisk enda krassere.

- Faren min spurte meg etter kampen om jeg var full, så jeg synes han var strengere enn Beckenbauer. Jeg blir ærlig talt ikke satt ut av det fordi jeg vet hva jeg har gjort i karrieren min og hva vi har oppnådd de siste to årene. Jeg gjorde feil i München, men det kan skje.

Barcelona, Real Madrid, Borussia Dortmund og Bayern München er nå klare for semifinale.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere