RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fikk ikke som fortjent

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Molde kom tilbake og reddet ett poeng mot medaljejagende Haugesund.

HAUGESUND - MOLDE 1-1:

Ole Gunnar Solskjær fikk en opptur da Molde tok seg til cupfinalen tidligere denne uka.

Mot Haugesund søndag gjorde Molde-sjefen store endringer på laget som slo Lillestrøm. Faktisk byttet Solskjær ut hele ni av spillerne som startet forrige kamp.

Det slo ikke heldig ut fra start.

Haugesund tok tidlig føringen og selv om Molde kom bedre med utover første omgang, hadde hjemmelaget en fortjent ledelse til pause.

Etter hvilen var Solskjærs menn langt giftigere og fikk sin fortjente utligning. Sjefen var likevel ikke helt fornøyd med resultatet etter kampen.

- Vi fikk ikke det vi fortjente i dag, men måten vi reiste oss på i denne kampen var imponerende. Det er jeg meget fornøyd med, sa Solskjær til C More etter kampen.

Pangstart
Det var et Haugesund på medaljejakt som åpnet best på hjemmebane. Christian Gytkjær vartet opp med et godt skuddforsøk allerede etter to minutter, men Moldes reservekeeper Ole Söderberg fikk slått ballen over mål.

Det skulle likevel ikke gå lang tid før vertene var i ledelsen, takket være en flott langskudd fra Joakim Våge Nilsen.

Haugesund var det beste laget i den første omgangen, og det var lite å si på at Jostein Grindhaugs menn gikk i garderoben ett mål foran.

Tok over
Etter at Molde tok over og hadde vært det førende laget i starten av andre omgang, fikk romsdalingene uttelling etter 59 minutter.

Flott spill førte til slutt til at Daniel Chima Chukwu fikk ballen foran FKH-målet. Den til tider inneffektive spissen gjorde ingen feil fra kort hold, og dermed var lagene like langt.

Spillet i forkant av Moldes utligning fikk fotballprofil Lars Tjærnås til å ta fram superlativene:

Resten av kampen hadde begge lag hver sine sjanser til å avgjøre uten at de klarte å overliste keeperne.

På tampen fikk Molde-innbytter Aliou Coly direkte rødt kort etter en tøff takling, men Haugesund maktet ikke å utnytte overtallet, og fikk dermed med seg ett poeng i medaljejakten hvor de først og fremst kjemper med Viking og Aalesund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere