RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fikk skikkelig Donald-kul

Sist oppdatert:
COLOR LINE STADION (TV2 Nettavisen): Erik Holtan var ikke blid på dommeren etter kampen mot Aalesund, og la heller ikke skjul på det.

Veterankeeperen var på krigsstien etter at oppgjøret var ferdig.

- Jeg vet ikke hva dommeren styrte med utpå der. Kanskje han var så imponert over den nye stadionen at han ikke tenkte helt klart, sa keeperen sarkastisk til TV 2 Nettavisen like etter kampen.

- Eirik Hoseth sparket meg rett i leggen så jeg fikk en skikkelig Donald-kul, uten at dommeren reagerte, fortalte en oppgitt Holtan.

Hendelsen skjedde like før en situasjon der de begge fikk gult kort, og det var derfor det kokte over for ellers sindige Holtan.

Publikum imot
- Først sparket han meg, så slengte han fram en fot som traff meg i en ny situajon like etterpå . Og da kokte det over for meg. Det svartnet nesten, freste keeperen tydelig irritert.

Han ble nok ikke blidere av at han fikk publikum imot seg etter utbruddet.

Da var nok Holtans kurs hos Aalesunds supportere ikke like høy som før kampen. Holtan ble populær da han i forkant av oppgjøret ga kampbillettene sine til en ålesunder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere