RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fikk skyllebøtte

Foto: Jarle Fredagsvik (procycling.no)
Sist oppdatert:
Sjekk hvordan Alexander Kristoff og Oscar Freire lurte sportssjefen trill rundt.

Alexander Kristoff (25) har hatt en fantastisk sesong. To proffseirer, OL-bronse og en rekke andre topplasseringen ble fasiten på 2012. Her oppsummerer han sesongen for procycling.no.

- Hvem er årets positive overraskelse, og hvorfor?

- Mest overraskende for meg var vel gullmedaljen i junior-VM til Oscar Svendsen. Jeg så ikke den komme, så det var en overraskelse på meg! Jeg synes også Lars Petter har tatt store steg som rytter i år, men det hadde jeg forventet så kom ikke som noen overraskelse.

- Hva er årets negative overraskelse, og hvorfor?

- Alle dopingavsløringene denne høsten. Det er utrolig hvor ille det har vært bare for noen få år tilbake! Jeg hadde ikke trodd det skulle være så utbredt.

- Hva ble årets personlige øyeblikk, og hvorfor?

- Seirene mine i Belgia og Danmark smakte veldig godt! Endelig klarte jeg å vinne disse spurtene selv om Greipel, Cavendish og Kittel var til stede, men i ettertid smaker OL-bronsen desidert best, så det må bl i OL-bronsen!

- Hva ble årets personlige nedtur, og hvorfor?

- Det må bli i Vattenfall cycclassics i Hamburg. Jeg visste jeg var i kjempeform, på grunn av hadde nye wattrekorder på trening noen dager i forveien. Jeg følte meg også bra underveis, men den siste tredjedelen av løpet fikk jeg helt hammeren og i spurten hadde jeg ikke sjans! Jeg ble nummer elleve tror jeg. Etter målgang fant jeg ut at hjulet hadde kjørt seg inn i bremsen på én side. Det rullet så vidt rundt! Da var jeg litt skuffet og irritert på meg selv skal jeg innrømme!

- Har du en god historie fra sesongen som du vil dele med våre lesere?

- Det må være da jeg og Oscar Freire koblet ut printeren i bussen for å lade telefonene våre. Da kom sportsdirektøren og skulle printe noe. Han holdt på i mer enn 15 minutter og sjekket alt av blekk og greier til min og Oscars store begeistring. Til slutt fant han ut at det bare var stikkontakten som var problemet. Så lurte han på hvem som hadde kobla ut printeren. Vi pekte på doktoren som så fikk en skikkelig skyllebøtte.

- Det var morsomt nok i seg selv, men neste dag gjorde vi det samme med akkurat samme utfall, så da ble det jo bare helt fantastisk morsomt at han ikke husket på at det kunne være stikkontakten, bare én dag etter det hadde skjedd forrige gang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere