RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

- Finner meg ikke lenger i å være et offer

Sist oppdatert:
Tysk stjerne henger ut mann for sextrakassering på Facebook.

Den tyske høydehoppstjernen Ariane Friedrich har fått nok av sextrakassering over sosiale medier på internett som Facebook og Twitter.

Ifølge den tyske avisen Bild skal den populære idrettsutøveren derfor ha lagt ut informasjon om en mann på sin Facebook-side. Både navn, adresse og et bilde.

- Jeg finner meg ikke lenger i å være et offer. Jeg har rett og slett fått nok. Det har kommet til et punkt der jeg ikke orker lenger, skriver Friedrich.

Mannen det dreier seg om skal ha sendt høydehopperen upassende bilder og meldinger via e-post over en periode. Blant annet skal mannen ha sendt bilder av mannlige kjønnsorganer.

- Dette er et drastisk steg, men det er ikke første gangen jeg har fått slike meldinger. Det å ta bort hans anonymitet, viser at jeg ikke tolerer slikt, skriver hun.

Bild har vært i kontakt med mannen som angivelig har plaget 28-åringen med disse meldingene, men han hevder sin uskyld overfor avisen.

- Jeg var på Facebook tidligere, men kontoen min har blitt hacket to ganger, så da meldte jeg meg ut. En venninne av min kone har også fått merkelige mail fra meg, sier mannen.

- Jeg ønsker gjerne å forklare hva som har skjedd til Ariane Friedrich. Om hun får vite hva som har skjedd, er jeg sikker på at hun vil si: «Glem det», fortsetter mannen.

Den uthengte mannen innrømmer for øvrig overfor avisen at han tidligere har vært inne på Facebook-siden til stjernen, men bare fordi han er en supporter, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere