- Fire vil kjempe om tittelen

Foto: Scanpix/REUTERS/Ian Hodgson

Chelseas manager José Mourinho tror kun fire klubber er i stand til å kjempe om tittelen i Premier League den kommende sesongen.

10.08.05 10:25

Den portugisiske taktikeren tror gullkampen vil stå mellom Chelsea, Arsenal, Liverpool og Manchester United.

- Jeg tror det vil bli fire kandidater til gullet og etter dem, vil fire jage disse tetlagene, spår Chelseas manager.

José Mourinho tror Bolton kan komme til å overraske i den kommende sesongen.

- Tottenham, Everton, Middlesbrough og Newcastle kommer til å være nærmest - men kanskje også Bolton. Jeg tror Borgetti kommer til å score mange mål for dem, tror Mourinho.

- Jeg tror det kommer til å bli to grupper med fire lag som er svært nære hverandre. Men Liverpool blir denne sesongen i den øvre gruppen, vår gruppe, sier Mourinho i et intervju med den britiske TV-kanalen Sky Sports News.

Fokuser på eget lag!
Mourinho mener Chelseas tittelrivaler har mistet litt av grepet når de hele tiden fokuserer på det som foregår i korridorene på Stamford Bridge.

- Dersom du kun snakker om dine motstandere, er du svak. Jeg mener du må snakke om ditt eget lag og fremme dine egne ambisjoner, og glemme hva alle de andre gjør, sier Chelsea-bossen og sender et kraftig stikk til Arsene Wenger og Sir Alex Ferguson - som begge har uttalt seg svært negativt om blant annet Chelseas overgangspolitikk de siste sesongene.

- Når jeg ser at folk snakker om Chelsea hver dag, blir det for mye. Disse personene bør heller snakke om seg selv. De snakker mandag, tirsdag, onsdag, og på torsdag blir det for mye. Men de sier aldri noe som får oss til å frykte dem, mener Chelseas frittalende manager.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag