RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marius G Vik, Nettavisen

- Føler meg jakta på

Tom Nordlie understreker det ikke er synd på ham, men han undres over medias prioriteringer. Se video.

LILLESTRØM STADION (Nettavisen): Selv to dager etter hendelsen på Skagerak Arena var det et solid presseoppbud på Lillestrøm-treningen. Alle var det én mann de ville ha tak i – Tom Nordlie.

Og LSK-treneren medgir at han er litt forundret over det hele.

- Det foreligger ingen dommerrapport på meg, og ingen ting tilsier at jeg skal få noen straff. I motsetning til det som er blitt sagt, skal heller ikke LSKs sportslige utvalg forfølge saken.

- Likevel får jeg like mye mediaoppmerksomhet som David Toska. Har jeg drept noen, eller?


Angrer
Nei, Tom Nordlie har ikke det. Faktum er at LSK-treneren hadde et par saftige gloser retning Pelle Nilsson og Espen Ruud etter søndagens kamp mellom Odd og Lillestrøm, og adrenalinet kokte skikkelig da han bestemte seg for å ta seg en prat med dommer Svein Oddvar Moen fra Haugar rett etter kampslutt.

Så mye at det rant over.

- Jeg tar ansvar for det jeg gjorde, og innrømmer at jeg ikke burde ha gjort det, sier LSK-treneren snaue 48 timer etter hendelsen.

- Samtidig står jeg inne for den kritikken jeg kom med, men jeg burde ha tatt det med dommeren inne i garderoben etter kampen.

Fysikken gjør det sterkere
Lillestrøm vant 1-0 og klatret til toppen av Tippeliga-tabellen med seieren i Skien, men Nordlie innrømmer at det kokte på slutten av kampen.

- Først hadde jeg mistet Simen Brenne, så fikk keeperen min hjernerystelse. Når du så får kapteinen din utvist på overtid og står der med 180 i puls, så er det fort at det tipper litt over, innrømmer han i ettertid.

Hele seansen ble filmet av TV 2, og det er dette Nordlie mener gjør det hele så mye sterkere.

- Ekstra sterkt blir det når du veier 120 kilo, og har kort lugg. Hadde jeg veid 70 kilo og hatt pannelugg, hadde det virket annerledes.

- Ikke synd på meg
Nordlie sier at han føler seg jaktet på, og at det kan være tøft å være fotballtrener. ISelv mener han at han tidligere har gjort to ting på banen som har gått over streken – da han viste fingeren til Lyn-fansen, og da han sparket til ei bøtte under en kamp. Episoden ble vist 38 ganger på TV.

Han ville likevel ikke ha byttet jobben sin for alt i verden.

- Det er ikke synd på meg. Det er fotballtrener jeg ønsker å være, men vi kan ikke være rollemodeller 24 timer i døgnet, vi heller.

- Samtidig anger jeg på det jeg sa, og som leder har jeg også et ansvar overfor unger, og jeg burde holdt kjeft.

En svært snakkesalig Tom Nordlie påpeker samtidig at han synes det er en smule voldsomt med den oppmerksomheten søndagens utbrudd har fått. Og han mener også at man må se litt på omstendighetene uttalelsene hans falt under.

- Dette var rett etter kampen var slutt, og jeg hadde fått kapteinen min utvist sekunder i forveien. Jeg synes det er noe annet med det du sier i affekt, og det du sier etter at du har tatt deg en dusj og roet deg ned.

- Jeg synes for eksempel det er mye verre med de som i god tid etter at kampen er slutt, kommer med insinuasjoner om at dommeren er partisk, påpeker Nordlie.

Mathiesen: - Urettferdig
Styreleder i Lillestrøm SK, Per Mathisen, har ingen problemer med å gi Lillestrøm-treneren sin hele og fulle støtte.

- Vi regner ikke dette som noen sak, og selv om jeg skal ha en liten, uformell prat med Tom om det som skjedde, er dette ingen sak for sportslig utvalg.

- Det skal være såpass takhøyde i LSK. Tom (Nordlie) har selvfølgelig et ansvar for å oppføre seg slik man bør, men det kan være litt urettferdig. Han er en person som ofte får litt mye, og det kan vøre litt urettferdig. Han gir mye av seg selv, og er en ærlig og direkte gutt, og jeg håper Tom får lov til å være Tom, sier Per Mathisen til Nettavisen.


Gikk Tom Nordlie over streken etter søndagens kamp mellom Odd og Lillestrøm? Eller synes du at media må ta kritikk for sin behandling av saken? Ta debatten her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere