*Nettavisen* Sport.

- Flere veier til pengene

Foto: Paul Weaver (Nettavisen)

Pokerproffen Jan-Olav Sjåvik mener det er flere veier å gå for å bli en god pokerspiller. Les hva han svarte Nettavisens lesere.

09.03.07 16:21

Få, om noen, pokerspillere i Norge er dyktigere enn Jan-Olav Sjåvik (42). Resultatene taler for seg selv: Tredjeplass i EM, ett finalebord i VM og tredjeplass i Master Classics-turneringen i Amsterdam.

Totalt har han vunnet - men ikke nødvendigvis tjent - over fire millioner kroner det siste året. Han var også en av fem nominerte til årets spiller, men måtte nøye seg med andreplass bak Åge Spets.

- Jeg får gjøre et nytt forsøk. Jeg gleder meg til å spille de fleste av de store turneringene uten å ha noe finansielt press. Det har gått utrolig bra det siste året, men normalt skal man spille en del av disse turneringene uten å komme i pengene. Jeg er innstilt på at det kan komme en tørkeperiode nå. Men samtidig føler jeg at ting fungerer, sier Sjåvik til Nettavisen.

Denne uka er han en av mange nordmenn som spiller i European Poker Tour i Dortmund, Tyskland. Dessverre gikk det ikke så bra her, Sjåvik røk ut første dag.

Fredag stilte han på nettreff i Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.