RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Flo er QPR-aktuell

Sist oppdatert:
Tore André Flo-agent Gunnar Martin Kjenner har ikke hørt fra Olympiakos. Neste stoppested kan bli London.

Det er nettstedet OneSunderland som meldte at Trond Sollieds Olympiakos skal være meget ivrige etter Flo. Men Kjenner har kun hørt om grekernes interesse via media.

Rykter
- Jeg har fått femti henvendelser på dette, men det er kun rykter. Vi har ikke vært i kontakt med Olympiakos, sier Flo-agenten til TV 2 Nettavisen.

Men Gunnar Martin Kjenner har snakket med London-klubben QPR i går.

- Det er en aktuell klubb, og den eneste på blokka i London-området. Men Tore André er et stykke unna en beslutning, og det går nok en ukes tid ennå.

Flo er for tiden i huset sitt i London, og har tidligere understreket at familien godt kan tenke seg tilbake til den engelske hovedstaden.

- En annen klubb ikke langt unna London er også aktuell, og vi utelukker heller ikke en forlengelse med Siena, sier Kjenner.

Dårlig odds
QPR endte på 11. plass i comebacket i den nest øverste engelske ligaen, Football League Championship.

- Tore er en fantastisk spiller med ti års internasjonal erfaring, og vi ville elsket å få ham hit. Men mange er interessert, og sjansen for at en spiller av det kaliberet ender her, er 100 til 1, sier QPR-manager Ian Holloway til kubbens hjemmeside.

Også Malaga og Newcastle skal være interessert i Flo, ifølge spanske og britiske medier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere