*Nettavisen* Sport.

- Føler jeg har hundre prosent tillit

Foto: Ørjan Nilsson (Nettavisen)

Og Brann-trener Steinar Nilsen sitter trygt til tross for cupflausen.

20.05.10 17:02

BERGEN (Nettavisen): Det kanskje absolutte bunnpunkt i moderne Brann-historie, Åtvidaberg-fadesen medregnet, ble nådd onsdag da bergens vaklende stolthet ble sendt hodestups ut av cupen av amatørlaget Fyllingen.

Torsdag var det bakrus i solfylte Bergen. På pressekonferansen før torsdagens trening la fungerende daglig leder Lars Moldestad likevel lokk på alt snakk om Nilsens avgang.

Les også: Han kunne berget Brann

- Både i går og i dag er jeg faktisk dypt, dypt skuffet. Men jeg håper at de prosessene vi er inne i nå skal gi resultater lenger ned i veien. Vi skal ikke sparke han, sa Moldestad og spøkte vekk spørsmålet om Brann ikke har råd til å sparke treneren.

- Nei, hvor skulle vi tatt de pengene fra?

Patetisk oppførsel
En alvorlig Nilsen ville heller ikke utbrodere temaet ytterligere.

- Jeg føler at jeg har 100 prosent tillitt hos spillergruppen og hvis de var misfornøyd med meg hadde de vel ikke kommet til meg og sagt det. Da håper jeg de hadde tatt det med styret.

Steinar Nilsen kalte oppførselen til enkelte spillere patetisk etter at de unnlot å svare på pressens spørsmål etter cupblemmen onsdag.

- At vi springer vekk fra media når det er motgang er patetisk. Det står jeg for i dag også, sa Steinar Nilsen til pressen på Brann Stadion etter spillermøtet.

- Av en så rutinert spillergruppe forventer jeg at de står opp for sine prestasjoner og svarer på kritiske spørsmål.

Bunnduellen
Brann møter Hønefoss til bunnkamp i Tippeligaen på AKA Arena førstkommende mandag.

- Vi må ikke slå oss til ro og snakke vekk det som har skjedd. Det er aldri akseptabelt det som hendte i går, sa en klar Moldestad.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.