RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Folk prater piss

Sist oppdatert:
Rasisme? Overgangen fra Tottenham? Skadene? Sol Campbell vet ikke hvorfor, men er sikker på at visse personer har en agenda overfor ham.

- Absolutt ingenting er galt med meg. Det som virkelig irriterer meg, er at visse personer har hoppet på no' sladder og vridd på det. Det virker som om folk har en agenda. Kanskje de ikke liger hudfargen min, kanskje de ikke liker at jeg forlot Tottenham. Men de prater piss og jeg fortjener ikke dette. Det er sjokkerende! sier en oppgitt Sol Campbell til News of the World ifølge soccernet.

Misser åpningen
Den robuste Arsenal-stopperen misser dagens serieåpning mot Newcastle på grunn av en skade. Og skaden har gjort ham usikker på tilbakekomsten, avslører Arsene Wenger.

- Når du ikke spiller på en lang stund blir du usikker på hvor du står. Han føler seg usikker, sier Wenger.

Dette er Campbells versjon:

- Mange spillere pådrar seg skader som holder de ute lenge. Men de får ikke den dårlige behandlingen som jeg har fått, mener 30-åringen.

Broren i fengsel
Møter i retten, papparollen og en bror i fengsel er andre ting Campbell har måttet stri med.

Men Sol Campbell kommer tilbake. Det er både Wenger og Sol selv sikre på. Og at spilleren har potensial, dét har det vel aldri vært tvil om.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere