RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Folk tar feil om Stabæk

Sist oppdatert:
BEOGRAD (TV 2 Nettavisen): Etter utlånet av Martin Andresen, forventer «alle» en svak Stabæk-sesong. Men ikke Andresen selv.

TV 2 Nettavisen er blant de snilleste, og tipper fjorårets bronselag på 8. plass. Til sammenlikning tipper VG Stabæk på 12. plass.

- Det tas nok mye hensyn til treningskampene, og Stabæk har ikke vunnet hittil. Men Stabæk har alltid vært flinke til å erstatte de spillerne som har forsvunnet. Jeg tror også de har trent hardt lenge. De slipper nok opp nå, og hvis de unngår mange skader, tror jeg på en plass blant de fem beste, sier Andresen til TV 2 Nettavisen.

Avgjørelse i mai
Selv om Blackburn resultatmessig ikke har imponert stort etter Andresens overgang, har nordmannen fått tillit. Utlånsavtalen gjelder til 1. juli og selv om han trives nå, vil Andresen bruke hele våren på å avgjøre om han virkelig vil spille for klubben på permanent basis.

- Jeg er blitt godt tatt i mot, og har fått tillit. Men det kommer ikke til å plutselig komme en melding om to uker om at jeg har skrevet under permanent. Jeg kommer til å bruke hele den tiden jeg er i Blackburn, til å vurdere om jeg skal fortsette, sier han.

I løpet av mai blir det trolig en avklaring på Andresens fremtid.

Sikker på laget
For Norge gir han imidlertid alt. Også senere. Han er trolig et av Åge Hareides sikreste kort på laget.

- Martin er klart mer moden nå enn han var i Wimbledon, og har fått spille den siste tiden. Jeg synes det er bra driv i Martin nå, sier landslagssjef Åge Hareide.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere