RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- For en tosk jeg var

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Carlos Ancelotti solgte Thierry Henry (28) til Arsenal. Nå innrømmer han tabben.

Den tidligere Juventus-sjefen innrømmer at han aldri så potensialet i Henry, og at han ikke drømte om at franskmannen en gang ville bli verdens beste spiss.

- Jeg tenker jo på det fra tid til annen nå, avsløerer Ancelotti.

I unåde
Hadde det ikke vært for Ancelottis tabbe, kunne Henry ha spilt mot Arsenal i morgendagens Champions League-kvartfinale. Da møtes nemlig London-klubben og den italienske serielederen.

Som 21-åring kom Henry på kant med Ancelotti, som nå er trener i Milan, før han ble hentet til Highbury av Arsene Wenger.

Nå forteller Ancelotti at han ikke så Henrys voldsomme talent før etter at han ble solgt.

- Arsene Wenger har formet ham til å bli en av verdens beste spisser. Som trener hadde jeg bare Henry under meg i tre måneder. Jeg så jo at han var talentfull, men han spilte på midtbanen. Og jeg må få si at vi nok ikke hadde solgt ham om det bare var opp til meg.

- Ikke feil av oss
Juventus' visepresident Roberto Bettaga insisterer imidlertid på at det ikke var feil av italienerne å selge franskmannen.

- Henry var ikke en gang med i førsteelleveren, og uttrykte selv et ønske om å bli solgt. Et virkelig sterkt ønske, understreker Bettaga.

- Det var ikke noe vi kunne gjort annerledes, så det var ingen feil fra vår side. Og husk at vi ikke snakker om den Henry vi kjenner i dag. Dette er etter hvert lenge siden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere