*Nettavisen* Sport.

- For mye Kjelling-show

De norske håndballguttene deppet etter tapet for Russland og tok selvkritikk for at de la for mye ansvar på Kristian Kjelling.

BERN (TV 2 Nettavisen): RUSSLAND - NORGE 24-21: Forsvaret var prikkfritt, Steinar Ege sto til tider som en gud i mål, men fremover på banen gikk det meste i stå for de norske guttene.

- Veldig mye Kjelling
I etterkant var det flere som synes det ble for mye Kristian Kjelling i det norske angrepsspillet, uten at de ville legge skylden på Spania-proffen for at det ble slik.

- Det blir veldig mye Kristian Kjelling. Det er der vi sliter. Det er vår feil som ikke tar ansvar fra ham, sier Christian Berge.

Rune Skjærvold er enig i at for mange meldte seg ut i store perioder av kampen, og viser til at Norges beste periode i andre omgang kom da endelig noe av ansvaret ble tatt bort fra Kjelling.

- På slutten da vi tok dem igjen, styrte Gunnar bevisst spillet over på andre siden for å gi rom for Johnny Jensen og Frank Løke og det lykkes jo, forklarer han til TV 2 Nettavisen.

- Hvis alle scorer fem, så vinner vi
En annen som synes det blir feil hvis Kjelling skal få pepper fordi han tok for mye ansvar er Alexander Buchmann.

- Det er ingenting som skal legges på Kristian her. Han er den eneste storskytteren vi har og han må ta skuddansvaret for det gjør det lettere for oss andre, sier Altea-spilleren, som ble Norges toppscorer med sju mål.

Nå håper han på bedre flyt i angrepsspillet mot Kroatia i morgen.

- Det handler om å finne et balansepunkt hvor alle bidrar. Jeg tror vi er best som lag. Det beste er jo om alle scorer fem mål. Da vinner vi. Det er ikke lett. Vi tar alle feil avgjørelser i løpet av kampen, så det er ingenting som skal legges mer på noen enn andre, sier Buchmann.

Kroatia på fredag
Hovedpersonen selv ønsker ikke å delta i debatten om han fikk for mye ansvar eller ikke.

- Jeg har egentlig ingen kommentar til det annet enn at det er bedre jo flere som melder seg på, sier han.

Fredag møter Norge verdensstjernene til Kroatia. Et lag Norge slo i VM i fjor, i en kamp der Kjelling gjorde omtrent alt rett og scoret på sju av åtte skudd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.