RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- For tidlig for FFK-ivorianerne

Sist oppdatert:
Fredrikstad-trener Anders Grönhagen blir overrasket om klubbens ivorianere tar Tippeligaen med storm.

FREDRIKSTAD (Nettavisen): Onsdag ble det omsider klart at Fredrikstads to ivorianere, Konan Serge Kouadio og Ismael Beko Fofana, får arbeidstillatelse.

Nyheten gledet trener Anders Grönhagen. Men han forventer ikke at de to blir nøkkelspillere allerede i 2007-sesongen. I hvert fall ikke umiddelbart.

- Det får ta den tiden det tar. De må akklimatisere seg - språklig, i byen og i gjengen - for å kunne trives. Og det er viktig for oss at det skjer, sier 53-åringen til Nettavisen.

Svensken har kun sett de to tenåringene i spill på én trening. Først onsdag kunne de begynne å trene som normalt igjen med Fredrikstad.

- Kan de ta Tippeligaen med storm allerede i år?

- Med min erfaring, så må jeg si at jeg tror det er for tidlig. De er unge, og de kommer til en annen type fotball enn de er vant til. Jeg synes ikke vi skal legge den belastningen på dem. De fortjener ikke de kravene. Men man skal aldri si aldri. Går det raskere, så er selvsagt det veldig bra. Da vil vi være glade for det. Men jeg vil ikke gå ut og si at det er disse to som skal heve Fredrikstad til et topplag. Så enkelt tror jeg ikke det blir.

Vil du ha flere sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere