RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Forbaska ukultur i Lyn

Sist oppdatert:
Tidligere Lyn-trener Teitur Thordarson er ikke overrasket over at det nå skal være ny misnøye innad i Lyns spillergruppe. Morgan Andersen: - Løgn om Lyn.

Thordarson har nå stor suksess som trener i 2. divisjonsklubben Ullensaker/Kisa. I 2003 var han i Lyn, men fikk sparken etter store samarbeidsproblemer med spillergruppa.

Da TV 2 Nettavisen var i kontakt med Lyn mandag, gjentok Morgan Andersen at eventuelle Lyn-konflikter var medieskapt, og storm i et vannglass. Samtidig gjentok flere Lyn-kilder overfor TV 2 Nettavisen at enkelte spillere skal være misfornøyde med klubbens trenerteam. Andre igjen skal være misfornøyde med at disse spillerne er så negative.

- Ukultur
Thordarson er ikke overrasket over at det er ny uro i Lyn-rekkene.

- Nei, det er jeg ikke overrasket over. Jeg kjenner klubben ganske bra, og har hatt inntrykk av at det har ulmet litt. Jeg kan ikke bekrefte det ene eller andre, men en del spillere skal ikke ha vært fornøyd med tingenes tilstand, sier Thordarson til TV 2 Nettavisen.

- Nå må klubben finne ut hva den skal gjøre. Det var en forbasket ukultur da jeg var der. Det fungerte ikke fra første dag i Lyn. Det var umulig å samarbeide med en del av folkene. Vi gjorde alt vi kunne for å få det til å fungere. Nå må klubben bestemme seg for hvordan den skal bli drevet. Klubben må bestemme og spillerne må innrette seg etter det, legger han til.

- Men nesten uansett hvem som hadde blitt trener i Lyn, og det uansett tidspunkt, så kunne man forvente at noe kunne skje med den spillergruppen som er der, fortsetter han.

Lyn-direktør Morgan Andersen understreker imidlertid at Lyn er en lederstyrt klubb, og Thordarson utelukker ikke at Andersen er rett mann til å få orden på Lyn-rekkene.

- Det kan godt hende Morgan Andersen får orden på dette, men jeg tror ikke dette er ordnet i en håndvending. Mer er det virkelig misnøye, så må trenerne og klubben agere deretter. Da må de ta de nødvendige grepene for å rydde opp, sier han.

Tre alternativer
Sture Fladmark, som også forvant ut av klubben etter en turbulent periode, mener at Lyn har tre alternativer.

- Jeg kjenner ikke til om det er problemer eller ikke, men hvis det media har skrevet stemmer, så er det vel egentlig tre alternativer. Enten må Atle Brynstad bytte trenere. Eller så må klubben kvitte seg med enkelte spillere. Eller så må man brette opp ermene og ta en skikkelig prat med samtlige, sier han.

Les også:
Løgn om Lyn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere