*Nettavisen* Sport.

- Fordel at Runar ikke spiller

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX (foto: scanpix)

LERKENDAL (TV 2 Nettavisen): Ørjan Berg mener det er en ubetinget fordel for Rosenborg at broder Runar har karantene for Bodø/Glimt til helga.

20.10.04 08:38

Da møtes nemlig Glimt og RBK i Bodø, og Ørjan selv håper å bli skadefri for å spille kampen. Det gjør definitivt ikke broren Runar – som har karantene.

Fordel
- Det er klart at det er en fordel for oss at han ikke spiller. Han er en av de viktigste spillerne hos Bodø/Glimt. Samtidig har de også andre gode midtbanespillere som kan erstatte ham, sier Ørjan Berg til TV 2 Nettavisen.

Selv trener han fortsatt alternativt – og uten ball – etter kneskaden han fikk for over en måned siden i tippeligaoppgjøret mot Odd-Grenland.

Fortere frisk
- Jeg hadde jo trodd og håpa at jeg skulle blitt fortere frisk. Men nå har det ikke gått sånn. Så det er lite en kan gjøre med det. Hadde det vært mulig å spilt tidligere, så ville jeg gjort det. Men når ikke det er mulig så får jeg bare la det være, sier RBKs midtbanestrateg.

Han mener laget er vel vant til situasjonen som er oppstått i klubben denne sesongen.

- Vi har vært i den samme situasjonen før. Både i 2001 og 2002 var vi avskrevet som topplag og Eggen var avskrevet som trener. Det har alltid vært sånn. Og det blåser alltid på toppene.

Beste laget vinner
- Men det er klart at vi ikke har hatt en topp sesong i serien. Samtidig har vi hatt veldig gode prestasjoner i Mesterligaen, men står med bare ett poeng der også. Så vi har ikke hatt marginene med oss i år.

- Men uansett hvordan en snur og vender på det så er det det beste laget som vinner serien, understreker Ørjan overfor TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.