- Forferdelig

Foto: AFP/SCANPIX

Harry Redknapp rasende etter at Tottenham snublet.

30.01.10 20:40

BIRMINGHAM – TOTTENHAM 1-1:

Tottenham pustes i nakken av Liverpool etter at Liam Ridgewell snøt londonlaget for full pott lørdag.

Alt så nemlig ut til å gå Tottenhams vei på St. Andrews. Spurs var det beste laget, og hadde tre poeng i lomma til kampen var ett minutt på overtid. Da dukket nemlig Liam Ridgewell opp, og sørget for at Tottenham taper terreng.

- Forferdelig
- Vi fortjente å vinne og målet vi ga bort var forferdelig. Vi forsvarte oss dårlig, konstaterer en særs misfornøyd Harry Redknapp.

Det var Birmingham som fikk den første målsjansen i kampen, etter bar fire minutter. Lee Bowyers skudd fra knappe 14 meters hold ble imidlertid strålende reddet av Gomes. Etter det var det Tottenham som festet et lite grep, uten å klare å levere varene foran mål.

Etter hvilen fortsatte Tottenham å være det beste laget, og etter 69 minutter kunne Jermain Defoe sende gjestene i ledelsen etter å ha klinket til fra ti meters hold. Etter scoringen ble imidlertid gjestene noe mer forsiktige, og Birmingham slapp litt mer til i spillet. Likevel så det ut til at Tottenham skulle få sine tre poeng.

Overtidsmål
Men ett minutt på overtid sørget James McFadden for et godt innlegg fra venstre, inn til Cameron Jerome ved bakre stolpe. Jerome headet ballen tilbake til Ridgewell, som kom på et løp og satte ballen i mål fra kort hold.

- Frem til vi tok ledelsen var ikke Birmingham med i kampen, men etterpå slapp vi dem inn i den og det var problemet, sier Redknapp.

Dermed delte Birmingham og Tottenham poengene broderlig. Tottenham er fremdeles på en fjerdeplass i ligaen, men forspranget til Liverpool på plassen bak har altså krympet til ett fattig poeng. Birmingham holder åttendeplassen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.