RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

- Forholdet brøt sammen

Sist oppdatert:
Real Madrid-klare Ruud van Nistelrooy innrømmer at det dårlige forholdet til Manchester United-manager Alex Ferguson var grunnen til at han byttet klubb.

Det har ikke vært noen hemmelighet at forholdet mellom Ruud van Nistelrooy (30) og Alex Ferguson har vært kjølig de siste månedene. Nå innrømmer nederlenderen at dette var grunnen til at han ville vekk fra Manchester United.

- Mitt forhold til Ferguson fikk ingen lykkelig slutt. Han gjorde mye for meg; ventet på meg mens jeg var skadet og ga meg tillit. Men det som skjedde, skjedde. Et godt forhold tok slutt, og det skuffer meg voldsomt, sier van Nistelrooy ifølge Reuters.

Nederlenderen bestemte seg for at nok var nok etter årets engelske ligacupfinale.

- Jeg bestemte meg for at min tid i United var over etter cupfinalen. Da var jeg veldig ulykkelig. Det hadde ikke noe med fansen å gjøre, men at forholdet til manageren brøt sammen. Det var på tide for meg å dra, sier spissen.

Van Nistelrooy bærer likevel ikke nag til den bestemte skotske manageren.

- Jeg fikk aldri sjansen til å si adjø til Ferguson, men den tiden kommer. Jeg skylder han veldig mye, derfor er dette så smertefullt, avslutter den ferske Real Madrid-spilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere