RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

- Forlat Italia, Cassano

Sist oppdatert:
Antonio Cassanos tidligere trener Eugenio Fascetti oppfordrer Roma-spissen til å forlate Italia så raskt som mulig for å slippe unna all kritikken.

Den tidligere Bari-treneren Eugenio Fascetti var Cassanos trener da unggutten spilte på Stadio San Nicola.

Fascetti kommer med uttalelsene etter at Cassano fikk massiv kritikk i italienske medier for å «filmet» seg til straffespark i søndagens Serie A-kamp mot Brescia.

- Italienske spillere har forsøkt å jukse seg til straffespark i flere tiår. Cassano ble i går stemplet som en juksemaker - som om han var den første spilleren som prøvde å få et gratis straffespark, forteller Fascetti til italiensk radio mandag.

- Forlat Italia!
Cassano har fått massiv kritikk i italiensk presse denne sesongen - mye på grunn av kontroveriselle handlinger utenfor banen. Fascetti mener det eneste den unge spissen nå kan gjøre, er å forlate Serie A til sommeren.

- Hvis jeg var Cassano, hadde jeg ikke vært i tvil. Jeg ville funnet meg en klubb utenfor Italias grenser, slår Fascetti fast.

Cassanos fremtid i Roma har lenge vært usikker. Spissens kontrakt går først ut i 2006, men han er likevel blitt linket til flere utenlandske klubber.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere