RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fornuftig av Jays

Foto: Heiko Junge/SCANPIX
Sist oppdatert:
Jaysuma Ndure tok ingen sjanser på tirsdagens 300 meter på Bislett.

300 meter på 33,76 sekunder er raskere enn de fleste er i stand til å løpe, men for Jaysuma Saidy Ndure (24) ble det nærmest for jogging å regne.

Værforholdene bidro til at Norges raskeste mann ikke ville ta noen sjanser under åpningsstevnet som Sportsklubben Vidar arrangerte på Bislett tirsdag kveld.

- Jays løp et fornuftig løp med tanke på de værforholdene som vi har i kveld. Han jogget inn til tiden 33,76, som er under sekundet bak bestenoteringen til Quincy Douglas på 32,82, forteller sportssjef Ronny Nilsen til Nettavisen.

Ndure vant selvfølgelig løpet.

Tidligere på dagen fortalte Ndure til Nettavisen hvordan han klarte å bygge seg opp igjen etter OL i Beijing, som ble en enorm nedtur på sprintesset.

- Det var tungt, og jeg var ikke glad da. Jeg stengte meg inne og måtte ha mental hjelp av venner og trenere. Jeg gjorde ingenting, spiste bare pizza, fortalte Ndure i denne artikkelen.

Benedikte Hauge satte for øvrig norsk bestenotering på 600 meter med tiden 1.29,95 under åpningsstevnet på Bislett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere