*Nettavisen* Sport.

- Forpliktet til å underholde

Arsene Wenger mener klubbene i Premier League er forpliktet til å underholde.

Tilskuertallene i Premier League har sunket drastisk denne sesongen og flere klubber er blitt kritisert for å spille kjedelig og lite angrepsvillig fotball.

Arsenals manager Arsene Wenger mener klubbene i Englands øverste divisjon er forpliktet til å underholde fansen.

- Vil more seg
- Når folk kjøper billett og bruker 50, 60 eller 70 pund på en kamp, gjør de ikke dette for å kjede seg. Det er fordi de ønsker å more seg på fotballkamp. Jeg føler vi alle har et ansvar for dette, sier Wenger ifølge BBC Sports.

Wengers uttalelser er det stikk motsatte av hva Chelseas manager José Mourinho mener. Han sa forrige uke at ordet «forpliktelse» ikke er et ord han bruker i sitt fotballspråk.

Mourinhos mål er kun å vinne fotballkamper.

- Selvfølgelig ønsker også vi å vinne fotballkamper. Det vanskeligste med denne jobben er imidlertid å kombinere å vinne kamper og samtidig underholde, slår Wenger fast.

- Ingen dramatikk
I helgen stod totalt over 62.000 seter ledige på de ni kampene i Premier League. Forrige uke var det også glisne tribuner da Chelsea, Middlesbrough og Bolton var i aksjon i europacupen.

- Det er for tidlig å trekke noen konklusjoner, men Premier League er fremdeles en av de mest besøkte ligaene i Europa, uttaler en talsmann for Premier League til BBC Sports.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag