RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Forren drar til Liverpool

Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Premier League-klubben vil se nærmere på nordmannen.

Vegard Forren har blitt koblet til en rekke klubber i vinter, og det er ventet at stopperen vil flytte på seg i dette overgangsvinduet.

Landslagsspilleren har blitt nevnt i forbindelse med en rekke klubber, og blant annet Everton og Fulham skal ha vært aktuelle. Også klubber fra land som Danmark, Frankrike og Nederland har vært på jakt etter Molde-spilleren.

- Til Liverpool
Mandag kveld opplyses det imidlertid av TV 2 at Liverpool skal være ute etter den norske stopperen.

Også på nettsamfunnet Twitter begynte det å gå rykter mandag ettermiddag om at nordmannen var på vei til den engelske klubben.

Lokalavisen Liverpool Echo er ikke like sikker i sin sak, og skriver at 24-åringen i første omgang skal trene med Liverpool, men at det er med sikte på en permanent overgang.

I Molde har man gjort klart at det ikke har blitt akseptert noe bud.

VG Nett skriver for øvrig at også en annen Premier League-klubb fortsatt skal være med i jakten på Forren, men det er ikke navngitt hvilken klubb det dreier seg om.

(saken fortsetter under videoen)

Get Adobe Flash player

Nei til Brugge
Flere brukere har hevdet at Liverpool har fått akseptert et bud på 4 millioner pund for 24-åringen, og at han skal på medisinsk test allerede tirsdag.

Vegard Forren imponerte stort for Molde sist sesong og var en viktig brikke i gullaget til Molde-manager Ole Gunnar Solskjær.

24-åringen fikk også sitt gjennombrudd på landslaget i fjor høst og leverte flere gode kamper i VM-kvalifiseringen.

Molde og begliske Club Brugge skal ha vært enige om en pris for Forren tidligere i januar, men da valgte stopperen å takke nei til tilbudet som kom på bordet.

Forren startet karrieren i KIL/Hemne før han kom til Molde i 2007. Nordmannen har også tidligere blitt koblet med en overgang til Liverpool.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere