RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

- Forsberg bør ikke spille

Sist oppdatert:
Philadelphia Flyers-eier Ed Snider mener at Peter Forsberg ikke bør spille OL-hockey for Sverige. – Hvis jeg er frisk så spiller jeg, kontrer Forsberg.

Ed Snider er mannen som grunnla NHL-klubben Philadelphia Flyers i 1966. Han er 71 år gammel og betegnes som en av USAs største idrettspersonligheter, ifølge Aftonbladet.

- Forsberg har vært skadet tre ganger i år, og han løper en stor risiko ved å dra til OL. Både i forhold til han selv, klubben og hans lagkamerater, tordner Snider.

Den svenske hockeystjernen vil derimot gjerne spille for sitt hjemland.

- Hvis det er slik at jeg ikke blir helt bra i lysken, drar jeg selvfølgelig ikke til Torino. Men hvis jeg er frisk vil jeg svært gjerne spille. Jeg har jo lyst til å representere mitt land, sier han til Aftonbladet.

Han tillegger:

- Det er klart at de er urolige og ser på hva laget er best tjent med. Men det gjør jeg også. Mitt første mål er å bli skadefri så fort som mulig slik at jeg raskt kan spille for Philadelphia igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere