*Nettavisen* Sport.

- Først Gerrard, så Wright-Phillips

Foto: AP/Scanpix

Chelsea gir seg ikke. Nå står de klare med godt over en halv milliard kroner til å forsterke stallen i sommer.

14.04.05 12:43

Ifølge normalt pålitelige The Times vil Chelsea først kjøpe Steven Gerrard. Deretter Manchester Citys Shaun Wright-Phillips.

Gerrard først
The Times skriver at Chelsea først vil sette ny britisk overgangsrekord når de sikrer seg Steven Gerrard fra Liverpool. Uansett hva som er sagt og skrevet om Gerrard og Chelsea, skriver The Times at det er en forståelse i England om at Gerrard allerede er enig om å gå til Chelsea. Spørsmålet er bare hvor mye de ender opp med å betale.

Gerrard var på vei til Chelsea i fjor, men valgte til slutt å bli i Liverpool. Spørsmålet er hvor mange av historiene om at han er på vei til Chelsea er fiksjon, og hvor mye som er basert på reelle kilder.

Ifølge The Times vil uansett kjøpet av Gerrard by på mindre problemer enn det å kjøpe Wright-Phillips.

Kjemper mot Arsenal
Arsenal skal også være svært interessert i unggutten, men The Times hevder å vite at Chelsea-manager Jose Mourinho har Wright-Phillips blant de øverste på sin ønskeliste. Chelsea skal stå klare med over 220 millioner kroner for landslagsspilleren.

Fordelen med Wright-Phillips er at han er høyrebeint, mens både Arjen Robben og Damien Duff er venstrebeint. Mourinho ønsker seg helst en naturlig høyrefot på høyresiden.

PS: Til tross for at all mulig presse, både tabloid og seriøs, skriver at Gerrard er på vei til Chelsea, benekter Liverpool hardnakket at han er på vei bort.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag