RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fortsatt helt sjanseløst

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Vålerenga vant toppkampen mot Stavanger Oilers, men tror likevel ikke på seriegull.

- Jeg er veldig, veldig fornøyd. Tre poeng var viktig for oss. Det var viktig for oss å slå Stavanger, som slår alle andre, sier Vålerengas trener Espen Knutsen til Nettavisen.

Blake Evans scoret to av målene i 4-3-seieren, mens Shay Stephenson vartet opp med ett mål og to assists. Det fjerde målet ble scoret av Steffen Thoresen, som leverte en god kamp i rekke med Fredrik Csisar og Mats Roselli Olsen.

Det avgjørende målet, som Thoresen satte inn, kom bare et par minutter før slutt.

- Evans og Stephenson var bedre enn de har vært på lenge, men dette var en lagseier, en skikkelig sliteseier, mener Knutsen.

Vålerengas trener føler at oslolaget lyktes godt med taktikken, som var å tvinge Stavanger Oilers til å avslutte fra sidene og ikke slippe til rett foran mål. Christian Dahl Andersen, Sondre Hallem og Noah Andersen David scoret målene til Oilers.

Espen Knutsen har hele sesongen ansett Oilers som storfavoritt til å vinne grunnserien og forandrer ikke mening etter tirsdagens 4-3-seier i Jordal Amfi.

- Nei, det er helt sjanseløst. De leder med 15 poeng (59 mot 44, red. anm.) og det er ikke sikkert at de taper en hjemmekamp hele sesongen, påpeker Vålerengas trener.

Se tabellen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere