RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Friend er uerstattelig

Sist oppdatert:
Landslagssjef og tidligere Molde-trener Åge Hareide mener at spissen Rob Friend er uerstattelig for Molde med dagens spillestil.

Les flere saker på FXT.no.

- Så lenge Rob Friend er ute, blir det problematisk uansett, fordi han er uerstattelig i dagens spillestil, sier Hareide til Romsdals Budstikke.

Og følger opp i et forsøk på å vurdere årets Molde-mannskap:

- Med tilnærmet fullt lag tror jeg det blir bra, men det er klart at stallen er veldig sårbar for skader, spesielt framover på banen. De nye spillerne vil nok heve seg etter hvert som de blir kjent med laget, men de trenger tid på å finne mønsteret og lære seg bevegelsene, sier landslagssjefen videre til samme avis.

Hareide satt på tribunen da Molde tapte 2-3 i søndagens generalprøve mot Brann. Han er trygg på at veteranene i MFK-laget vil prestere når serien starter. Landslagstreneren mener det er de yngre spillerne som må heve seg hvis Molde skal ta steget vekk fra bunnstriden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere