- Fryktelig skuffet

Rio Ferdinands håp om EM-sluttspill brast torsdag kveld. - Han er fryktelig skuffet, sier advokaten hans, Maurice Watkins.

18.03.04 20:24

Det var en svært kortfattet Watkins som møtte pressen sammen med Rio Ferdinand etter at de hadde tapt ankesaken. Manchester United-spilleren forblir suspendert til 20. september, og mister dermed serieavslutningen i år, EM-sluttspillet og seriestarten neste år.

- Rio er selvfølgelig fryktelig skuffet. Vi mener fortsatt at åtte måneders utestengelse er urimelig strengt og uten presedens. I kveld vil vi ikke si mer, sier Watkins til engelsk presse.

Rio Ferdinand har trent med Manchester United mens han var suspendert, og har hatt et håp om å kunne returnere til spill tidligere enn 20. september.

- Tanken på at det fortsatt er en sjanse for at jeg kan spille i EM har inspirert meg på treningsfeltet. Uten det hadde det vært vanskeligere. Så lenge det er håp, må jeg trene i tilfelle jeg kan få spille igjen. Jeg har kanskje trent hardere enn før med et håp om at det er lys i enden av tunnellen, sa Ferdinand før dommen ble klar torsdag.

Torsdag forsvant lyset for godt.

Hva synes du om dommen? Si din mening i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.