RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fryktelig skuffet

Sist oppdatert:
Rio Ferdinands håp om EM-sluttspill brast torsdag kveld. - Han er fryktelig skuffet, sier advokaten hans, Maurice Watkins.

Det var en svært kortfattet Watkins som møtte pressen sammen med Rio Ferdinand etter at de hadde tapt ankesaken. Manchester United-spilleren forblir suspendert til 20. september, og mister dermed serieavslutningen i år, EM-sluttspillet og seriestarten neste år.

- Rio er selvfølgelig fryktelig skuffet. Vi mener fortsatt at åtte måneders utestengelse er urimelig strengt og uten presedens. I kveld vil vi ikke si mer, sier Watkins til engelsk presse.

Rio Ferdinand har trent med Manchester United mens han var suspendert, og har hatt et håp om å kunne returnere til spill tidligere enn 20. september.

- Tanken på at det fortsatt er en sjanse for at jeg kan spille i EM har inspirert meg på treningsfeltet. Uten det hadde det vært vanskeligere. Så lenge det er håp, må jeg trene i tilfelle jeg kan få spille igjen. Jeg har kanskje trent hardere enn før med et håp om at det er lys i enden av tunnellen, sa Ferdinand før dommen ble klar torsdag.

Torsdag forsvant lyset for godt.

Hva synes du om dommen? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere