RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Frykter bare Lars Berger

Sist oppdatert:
OBERSTDORF (TV 2 Nettavisen): Den franske VM-favoritten Vincent Vittoz frykter bare én nordmann på torsdagens 15 kilometer i VM.

Vittoz fikk ødelagt helgas renn i Reit im Winkl på grunn av dopinganklagene, og ble bare nummer 34. Han er imidlertid den store favoritten på torsdagens åpningsdistanse i VM – 15-kilometeren.

Før rennet i Reit im Winkl var Vittoz ubeseiret i 11 måneder, og det var ikke hvem som helst som slo ham forrige gang. Lars Berger knuste Vittoz med 53 sekunder på 15-kilometeren i militært VM i Östersund. Det har ikke franskmannen glemt.

- Hvem av nordmennene frykter du?

- Lars Berger. Han har det lille ekstra som de andre ikke har, sier Vittoz til TV 2 Nettavisen.

Berger er smigret over rosen.

- Jeg går alltid for å vinne når jeg står på startstreken. Målet mitt er derfor gull på torsdag, sier han.

I NM sprengåpnet Berger, tok en klar ledelse, gikk på en smell og endte til slutt på bronseplass. I VM blir det ikke samme taktikk.

- Jeg testet løypa tirsdag. Den er hard. Det blir uhyre viktig å disponere løpet riktig, og samme taktikk som i NM vil straffe seg hardere her, sier han.

Onsdag 11.00 tas laget ut. Fire av disse fem får gå: Ole Einar Bjørndalen, Lars Berger, Tore Ruud Hofstad, Jan Egil Andresen og Kristen Skjeldal.

Skjeldal har tidligere fått beskjed om at han ikke var aktuell, men gode resultater den siste tiden har fått landslagledelsen til å revurdere den avgjørelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere