RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Frykter ikke «Panzer»

Sist oppdatert:
Jan Gunnar Solli frykter ikke harde taklinger fra Erik «Panzer» Hagen i møtet mot Zenit St. Petersburg i UEFA-cupens 16-delsfinale.

- Skal vi møte Zenit? Å fytti helvete, sier Jan Gunnar Solli til TV 2 Nettavisen og bryter ut i latter.

Rosenborgs midtbanestjerne var nemlig ikke klar over at Zenit St. Petersburg blir motstander i UEFA-cupens 16-delsfinale. Trønderne åpner med hjemmekamp på Lerkendal 15. eller 16. februar mens bortekampen i Russland går den 23. samme måned.

- Jeg var ikke klar over at vi skulle møte Zenit før du forteller meg det nå. Det blir en artig kamp, men jeg vet lite om laget. Det eneste jeg vet er at Panzer spiller der, sier Solli.

Ikke redd Panzer-taklinger
Erik «Panzer» Hagen er kjent for sine harde taklinger, men Solli er ikke redd for landslagskollegaens tøffe spillestil.

- Jeg frykter ikke noen harde taklinger fra ham. Heller ikke noen tips om hvordan vi skal slå dem. Jeg snakker kun med ham på landslagssamlingene og jeg tror neppe jeg kan ringe ham for å få noen tips, mener Solli.

Vinner Rosenborg mot Zenit, blir enten Bolton eller franske Marseille motstander i neste runde av UEFA-cupen.

- Det blir for tidlig å tenke på nå. Det er jo cup dette her, og den som er best av to kamper går videre. Så enkelt er det. Det viktigste i møtene mot Zenit blir å holde tett bakover på bortebane, og kjøre på offensivt på hjemme. På Lerkendal kan vi slå hvem som helst, advarer den norske landslagsspilleren.

Gleder seg til å reise
Han legger likevel ikke skjul på at Zenit blir en perfekt motstander.

- Spesielt fordi jeg aldri har vært i Russland før. Det blir en ny erfaring å reise dit, og jeg tror helt sikkert jeg kommer til å like landet, sier Solli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere