RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Full tillit til Normark

Sist oppdatert:
Tromsø-spiss Ole Martin Årst hevder at spillergruppa har full tillit til trener Ivar Morten Normark.

FREDRIKSTAD (TV 2 Nettavisen) FREDRIKSTAD - TROMSØ 5-3: Før kampstart var det de to bunnlagene som skulle møtes til dyst på Fredrikstad Stadion. Men det virket ikke sånn: FFK ga seg ikke før fem baller var satt inn bak Tromsøs keeper Kenny Stamatopoulos.

- Ingen syndebukker
- Å slippe inn fem mål mot laget som lå på 13. plass før denne runden lover vel ikke akkurat godt for fortsettelsen?

- Det er selvfølgelig ikke bra å slippe inn fem mål. Men når det først har skjedd, så spiller det ikke så stor rolle hvem det skjer mot. Men jeg vil ikke si at Fredrikstad er så kjempegode. Nei, akkurat nå er jeg bare veldig skuffet, forteller Tromsø-spissen til TV 2 Nettavisen.

Trener Ivar Morten Normark ble nærmest torpedert med kritiske spørsmål fra pressen etter at dommeren blåste av mandagens kamp. Årst mener treneren sitter trygt, og at han har full tillit i spillergruppa.

- Man forstår jo at spørsmålet kommer opp når vi gjør det så dårlig som vi gjør. Likevel, dette er noe vi alle har skyld i, det finnes ingen grunn til å utpeke syndebukker, sier han.

- Må kjempe mot nedrykk
Årst, som scoret to mål i mandagens kamp – riktignok ett av dem i egen kasse - mener at denne sesongen blir et spørsmål om å overleve i Tippeligaen for nordlendingenes del.

- Hvis vi tror noe annet har vi et stort problem. For øyeblikket ser det ikke pent ut, og det er så unødvendig at vi har satt oss selv i denne posisjonen. Nå er vi jo nødt til å gjennomføre enda en superhøst, innrømmer han.

Tromsø ligger nå i ensom majestet på jumbo-plassen i Tippeligaen. Fattige seks poeng er det klubben fra nord har klart å krige til seg.

- Fordeler ansvaret
Normark selv var svært ordknapp da han møtte pressen.

- Vurderer du å trekke deg etter denne forestillingen?

- Vi er et team her i Tromsø, og i det teamet deler vi ansvaret. Det samme gjelder presset fra omgivelsene – vi fordeler vekta av det presset over flere skuldrer.

- Men det er vel ikke til å legge skjul på at ting ikke er helt som det skal være for tiden?

- Fredrikstad får et par lettkjøpte mål, men vi hadde perioder der vi også spilte ok fotball. Det eneste vi kan gjøre nå er å gripe fatt i det beste og jobbe videre, forteller Tromsøs-trener Ivar Morten Normark.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere