RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gå til Chelsea, sønn!

Foto: SCANPIX/EPA/Martin Rickett
Sist oppdatert:
Den tidligere Arsenal-stjernen Ian Wright oppfordrer sønnen Shaun Wright-Phillips til å skrive under for Chelsea.

Manchester Citys engelske landslagsspiller Shaun Wright-Phillips har lenge blitt koblet til en 200-millioners overgang til Chelsea.

Nå mener City-stjernens pappa - den meritterte tidligere Arsenal-spissen Ian Wright - at sønnen uten tvil bør takke ja om Chelsea skulle komme med et tilbud.

- Blir bedre med Champions League
- Som fotballspiller bør du spille Champions League-fotball så tidlig som mulig. Så snart Shaun kommer opp på det nivået, vil han utvikle sine ferdigheter og bli en bedre spiller, slår Ian Wright fast overfor The Sun.

Manchester City på sin side er desperate etter å beholde Wright-Phillips. Men manager Stuart Pearce kan trolig ikke takke nei til et gigantisk bud om London-klubben skulle åpne lommeboken for å sikre seg 23-åringen.

City sliter nemlig med en massiv gjeld.

- Men jeg forventer at Shaun vil være med oss på oppkjøringen til Premier League-sesongen. Han har kun fullført ett år av sin fireårskontrakt med oss - og jeg vil alltid beholde de beste spillerne, mener Manchester Citys manager Stuart Pearce.

- Trives i City
Ian Wright, som endte på 33 landskamper for England før han la opp og startet i TV-bransjen, understreker at sønnen trives i Manchester City.

- Jeg vet at Shaun trives i City. Han har aldri spurt om å få forlate klubben, og har aldri sagt at han vil spille i en annen klubb. Men jeg vil bare at han skal få sjansen på det høyeste nivået, påpeker Ian Wright.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere