RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gale mistanker mot spillere må rettes opp

Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Ull/Kisa har fått bekreftet at ingen spillere er under etterforskning.

«Ull/Kisa Fotball har fått bekreftet at det verken er iverkasatt etterforskning eller levert anmeldelse mot noen spillere eller andre i Ull/Kisa i forbindelse med kampfiksingssaken», skriver klubben i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

- Det er en stor lettelse dersom vi kan legge denne saken raskt bak oss. Heldigvis kan det se ut som at det ikke er grunnlag for å kritisere noen i Ull/Kisa i denne saken. Heldigvis kan det se ut som at det ikke er grunnlag for å kritisere noen i Ull/Kisa i denne saken, sier leder i Ull/Kisa Fotball Cato Strømberg.

- Det er allikevel viktig at politiet er involvert, og at de kommer til bunns i hva som faktisk har vært grunnlaget for så dramatiske tiltak fra forbundets side, sier Strømberg.

Det var før søndagens adeccoligarunde at bomben smalt. Kampen mellom Ull/Kisa og HamKam var utsatt på grunn av mistanker om kampfiksing.

Selv om forbundet ikke kunne fastslå at det dreier som om resultatmanipulering, mente man at opplysningene de satt på var verdt å undersøke.

De siste dagene har det versert rykter om at flere kamper kan være utsatt for kampfiksing, og oppgjøret mellom Follo og Østsiden ble også anmeldt til politet.

Spesielt én Ull/Kisa-spiller ble tidlig hengt ut på sosiale medier. Nå håper Strømberg at det gjøres klart at klubben renvaskes og at «gale mistanker» mot spillere rettes opp.

- Saken har allerede gitt betydelige konsekvenser for enkeltpersoner. Dette er en meget ubehagelig sak som har gått hardt ut over klubben, og som det vil ta lang tid å komme seg ut av, avslutter Strømberg.

Kampen mellom Ull/Kisa og HamKam er omberammet til 18. juli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere