*Nettavisen* Sport.

- Gamst aktuell for United

Foto: (foto: scanpix)

Morten Gamst Pedersens storspill for Blackburn Rovers skal ha blitt lagt merke til av Manchester United.

24.10.05 18:53

Morten Gamst Pedersen er Blackburns toppscorer i Premier League med tre fulltreffere, og topper også listen over flest målgivende i klubben.

Og den norske landslagsspillerens storspill i Blackburn-trøya har blitt lagt merke til. Ifølge lokalavisen Lancashire Evening Telegraph vurderer Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson å legge inn et bud på den tekniske vingen enten når overgangsvinduet åpner i januar eller ved sesongslutt.

Men hovedpersonen selv har ikke hastverk med å komme seg til en større klubb. Gamst Pedersen stortrives nemlig i Blackburn for tiden.

- Ikke hørt om interessen
Han har heller ikke hørt om den påståtte interessen fra Manchester United.

- Jeg har ikke hørt om interessen fra andre klubber. Det er heller ikke så viktig for meg siden overgangsvinduet ikke er åpent for øyeblikket, sier han Gamst'n til Lancashire Evening Telegraph.

- Men om andre klubber er interessert, er det en god ting fordi det viser at du gjør ting riktig, påpeker han.

24-åringen understreker imidlertid på det sterkeste at han ikke ønsker seg bort fra Ewood Park.

- Det betyr ikke at jeg ønsker å forlate Blackburn. Jeg trives her, både på og utenfor banen, sier landslagsspilleren.

Fast brikke
Morten Gamst Pedersen scoret åtte mål på 23 kamper i andre halvdel av sesongen i fjor, og har siden vært et av manager Mark Hughes sikreste kort i startoppstillingen.

Nordlendingen var også aktuell for Manchester United før han ble solgt til Blackburn i fjor sommer, og det gikk lenge rykter om at selveste Sir Alex Ferguson ville ta turen til Alfheim for å se vingen i aksjon mens Gamst'n spilte i Tromsø.

Gamst'n scoret nylig begge målene da Blackburn vant 2-1 mot United på Old Trafford. Han har to år igjen av sin kontrakt med Blackburn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag