RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Går til United for 180 millioner

Sist oppdatert:
«Den argentinske Cristiano Ronaldo» skal nærme seg en overgang til Old Trafford.

Manchester United og Benfica skal være enige om en overgang for Nicolás Gaitán for 180 millioner kroner, melder den engelske avisen The Mirror.

Videre hevdes det at Fabio da Silva og Federico Macheda går andre veien, som et ledd i avtalen. Fabio skal kun lånes ut, men Macheda-avtalen er permanent, skriver avisen.

- Vet ikke noe om det
Lokalavisen Manchester Evening News melder også at Gaitan nærmer seg United. I tillegg hevder lokalavisen at rødtrøyene nærmer seg en avtale med Lille angående angrepsspilleren Eden Hazard.

Avisen har gode kilder i den røde delen av Manchester, og har tidligere truffet blink med overgangsspekulasjoner. Det kan derfor være grunn til å tro på ryktene denne gangen.

Dette hevdes få dager etter at Macheda kom med følgende kommentar om spekulasjonene.

- Jeg til Benfica og Gaitan til Manchester United? Jeg vet ikke noe om det, men jeg ønsker å bli værende i England og Premier League, sa Macheda.

Imponerte i gruppespillet
Gaitán, som er døpt «Den argentinske Cristiano Ronaldo», imponerte mot nettopp United i gruppespillet i Champions League, og manager Sir Alex Ferguson har lenge vært ivrig etter å sikre seg den offensive midtbanespilleren.

Argentineren har en klausul i kontrakten som gjør at han kan forlate klubben for 350 millioner kroner, men nå tyder det på at Manchester United og Benfica er i ferd med å bli enige om en billigere avtale. Boca Juniors har for øvrig rett på 20 prosent av en eventuell overgang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere