RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gi dem rødt kort automatisk

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson har oppskriften klar på hvordan man skal bli kvitt filming i fotballen.

Gi dem rødt kort med en gang, er Manchester United-managerens klare mening. Ferguson mener det er på tide at dommerne tar juksingen på alvor. Skotten synes den uredelige oppførselen er i ferd med å ødelegge fotballen.

- Hvis du ønsker å stoppe det, må overtramp straffes med rødt kort med en gang. Dommerne kan ikke gi rødt slik reglene er i dag. Men en spiller som gjør et ærlig forsøk på å takle en annen - han kan få rødt automatisk, forklarer Ferguson overfor The Sun.

Det har vært flere tilfeller den siste tiden der filming har skapt kontroverser og overskrifter. Shaun Wright-Phillips falt teatralsk overende etter en Robbie Elliot-takling nylig, med det resultatet at Elliot ble sendt av banen.

Ferguson er også lei av at spillere flokker seg rundt dommerne og forsøker å overbevise de svartkledte om at motspillere fortjener kort med både gul og rød farge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere