RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gir blanke f... i Blackburn

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)
Sist oppdatert:
Magne Hoseth tenker ikke på en ny profftilværelse.

MOLDE – HAUGESUND 2-1:

MOLDE STADION (Nettavisen): I de siste ukene har det versert sterke rykter om at Blackburn skal ha følere ute for Moldes midtbaneelegant Magne Hoseth. Premier League-klubben skal ha sett Hoseth i en rekke kamper i årets Tippeliga. Og de har sett en god Hoseth.

Hovedpersonen selv vil imidlertid ikke ha noe fokus på et eventuelt nytt proffliv.

- Jeg har gitt agenten min streng beskjed om at jeg ikke vil høre noe før det er seriøst. Nå vet jeg ikke noe om den tilsynelatende Blackburn-interessen, sier Hoseth.

Hoseth og Molde måtte virkelig slite for å hente hjem tre poeng mot Haugesund, men scoring av Djiby Fall og et selvmål av Haugesund-stopper Vegard Skjerve gjør at Molde-laget kan gå med et noenlunde hevet hode i 17. mai-toget.

- Kampen var en sjelden vare for oss. Vi spiller dårlig fotball og vinner. Det har ofte vært det motsatte. Det er en litt heldig seier, men det gjør det desto bedre, sier Hoseth.

Frynsete Molde
Etter å ha sett et lite overbevisende Molde-lag i 2-1-seieren mot Haugesund, hevder Molde-trener Kjell Jonevret at laget hans ikke henger sammen for tiden. Og spesielt i forsvar har Molde slitt enormt denne sesongen. Hele 24 baklengsmål har det blitt på tolv kamper. Det gir et snitt på to innslupne mål per kamp.

Men Jonevret vil ikke legge skylden på et frynsete Molde-forsvar.

- Årsaken til det store antallet innslupne mål, er faktisk angrepsspillet vårt. Vi mister ballen for lett i motstanderens banehalvdel.

Jonevret mener motstanderne samtidig har endret spillestil mot eget lag.

- I fjorårets sesong la lagene seg lavt mot oss. Nå presser de oss høyt oppe på banen med flere spillere, noe som krever at vi må bli flinkere til å holde på ballen i det offensive spillet. Det har vi ikke vært dyktige nok til nå, sier Jonevret til Nettavisen.

Molde ikke gode
Og svensken tror ikke Moldes svake sesong vil endre seg med det første.

- Vi har slitt i hele vår og kommer til å gjøre det også videre i sesongen. Molde er ikke noe bra i år. Spillerne virker engstelige og litt urolige på banen. De vil så gjerne gjøre det godt og vinne, sier Jonevret.

Han mener savnet av skadeutsatte Pape Pate Diouf og Makhtar Thioune har kostet laget dyrt i form av poeng. Nå håper han klubben henter inn nye spillere i sommer.

- Vi mangler tross alt to av Tippeligaens beste spillere, om ikke de beste. Når de kommer tilbake vil det bli spennende å se hvordan laget presterer. Likevel behøver vi nye spillere i alle ledd, mener Jonevret.

Les også:
Brann-LSK:Partyfikseren
Odd-Tromsø:
Beste siden Tom Nordlie
Molde-Haugesund:- Så feigt at jeg ikke har ord
RBK-Hønefoss:- Kritikk får vi uansett
Sandefjord - Viking:Gir spillerne fri fra 17. mai-toget
Start-Kongsvinger:Sesongens største dommertabbe?
Strømsgodset-Stabæk:Det rakner for stortalentene
Vålerenga - Aalesund: - Moa blir ikke her lenge
Vålerenga - Aalesund: - Håper han får krampe oftere

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere