- Glad Gashi ikke spiller

Kanskje ikke så rart, men Steaua Bucuresti er sjeleglade for at Ardian Gashi ikke kan spille torsdagens UEFA-cupkamp.

15.09.05 08:29

Det rumenske lagets assistent-trener, Andrei Speriatu, var mandag i Fredrikstad for en siste titt på torsdagens UEFA-cupmotstander. Han la spesielt merke til fire spillere - Ardian Gashi, Daniel Fredheim Holm, Christian Grindheim og Stefan Ishizaki.

- Jeg er glad Gashi ikke kan spille mot oss, sier Speriatu til TV 2 Nettavisen.

- Skremt av Vålerenga?

- De har et godt kollektiv, og spiller med høy moral og stor innsats.

- Verre motstander enn det Rosenborg var?

- Annerledes. Vålerenga kommer også til kampen som serieledere.

Usikker på Grindheim
Som de fleste andre denne sesongen, lot han seg også imponere av Christian Grindheim. Men rumenerne er spent på hvilken rolle landslagsspilleren får torsdag. Spiller han? Og i så fall defensivt eller offensivt?

- Han beveger seg bra, og er god med ballen. Men jeg synes han var veldig defensiv i denne kampen. Jeg vet ikke om han får samme rolle mot oss, sier Speriatu videre.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal gjentok kritikken av Norges Fotballforbund etter 4-0-seieren tirsdag.

- Men dere vant 4-0?

- Problemet er at det bare er 48 timer til neste kamp. Hadde neste kamp gått fredag, ville det være greit. Nå er det uforsvarlig lite. Jeg så etter Slovenia - Norge at landslagslegen et par dager etter sa at flere spillerne var slitne. Jeg synes derfor det er rart at ingen internt i NFF sier fra om at dette er uforsvarlig, sa Rekdal oppgitt rett etter kampen.

Onsdag var det kun fem utespillere fra A-laget på Vålerengas trening. Da gjentok Rekdal kritikken.

- Kjente det på pusten
Nå vil han ha vareopptelling torsdag ettermiddag. For å finne ut hvem som kan - og orker - å gi alt også i UEFA-cupen. Christian Grindheim innrømmer at det begynner å tære. Mye tyder på at han ikke spiller fra start mot rumenerne.

- Dette var min tredje kamp på seks dager. Jeg kjente det litt på pusten underveis. Da vi ledet 3-0, ba jeg om å bli byttet ut. Det var godt med litt hvile, sier Grindheim til TV 2 Nettavisen.

Følg kampen direkte på TV 2 Nettavisen fra 19.30. torsdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.