Gå til sidens hovedinnhold

- Glad sesongen er over

- Jeg er glad fotballåret 2004 er over, sier RBK-direktør Rune Bratseth etter stygge 1-5 mot Arsenal. Se alle Champions League-resultater her.

Se her for alle Champions League-resultater.

ARSENAL-ROSENBORG 5-1: Arsenal gikk rett i angrep, og allerede etter tre minutter lå den første ballen i nettet bak Espen Johnsen.

En snau halvtime senere stod det 3-0 på lystavla, og da dommeren blåste av hadde Arsenal vunnet 5-1.

Erik Hoftun reduserte til 1-3 for RBK, og trønderne hadde et par gode andre muligheter til å pynte på resultatet. Likevel hade de ingen grunn til å klage. Arsenal vasset nemlig sjanser, og RBK kan være glade for at de slapp unna med 1-5.

- Lei 2004
- Vi er glad for å lukke boka, og være ferdig med 2004. Jeg er lei fotballåret 2004. Nå må vi løfte blikket og forbedre oss kraftig neste sesong, sier RBK-direktør Rune Bratseth til TV 3.

Han avviser at RBK har forsvarsproblemer. Til tross for altfor mange baklengs i store deler av høstsesongen.

- Vi har dobbel dekning med landslagsnivå på alle plasser, og vi ser ikke mørkt på det. Det har gått veldig på stumpene på tampen av sesongen, og vi hadde ikke dobbel dekning i dag, men vi får en veldig sterk stall også neste sesong, sier Bratseth videre.

- Vi må hjem å øve
- Vi gjorde alle de feilene vi ikke skulle gjøre, og hadde et helt annet opplegg i 1. omgang enn slik det fremstod, sier RBK-trener Per Joar Hansen til TV 3.

- Nå må vi rett og slett dra hjem å øve på forsvarsspill, sier han videre.

- Dette var for dårlig. Defensivt gjør vi altfor mange feil. Vi slurver med ballen, og gir bort målsjanser, sier Frode Johnsen.

- Vi skaper 5-6 brukbare muligheter til å score, men de mange klare pasningsfeilene på egen banehalvdel gjør at vi sliter, legger han til.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger